Camping Spanje aan zee

Camping Spanje aan zee

Wanneer u denkt aan een camping in Spanje, zult u waarschijnlijk denken aan een strandvakantie. Bent u op zoek naar een camping aan zee, dan bent u in Spanje op de juiste locatie. Een camping aan zee is een camping waarbij u directe toegang heeft tot het strand en de zee, zonder dat u hier voor hoeft te reizen. In de Spaanse Costa Brava en Costa Dorada zijn tal van campings aan zee te vinden, waar u heerlijk kunt gaan genieten van zon, zee en strand.


Camping Spanje aan zee

U vindt vele campings in Spanje aan zee gelegen. Neem bijvoorbeeld de regio Costa del Sol , hier is camping El Delfin Verde te vinden. Deze camping is direct aan het strand gelegen en biedt een zandstrand. Daarnaast beschikt deze camping over een buitenzwembad, een peuterbad en baby sanitair, een animatieteam, een complete speeltuin, een speelhal, sportvelden en diverse sportmogelijkheden zoals tennissen, zeilen, midgetgolfen, fietsen of kajakken.

Bekijk de campings

Gaat u graag naar de Costa Dorada, dan is camping Cambrils Park een echte aanrader. Deze camping heeft een prachtige uitstraling en biedt tal van mogelijkheden. Zo kunt u hier gaan genieten in het subtropische zwembad of eens gaan relaxen op het zandstrand. Voor de kinderen is op deze camping ook genoeg te doen. Zo is er een peuterbad, baby sanitair, een speeltuin en een animatieteam om de kinderen te vermaken. Ook als u wat actiefs wilt doen bent u hier op het juiste adres, zo kunt u gaan zeilen, een potje gaan tennissen, leren surfen of een potje Jeu de Boules spelen. U heeft vele mogelijkheden wanneer u verblijft op de campings in Spanje aan zee.


Camping Spanje aan zee

Wanneer u liever geen zandstrand heeft, dan is camping Las Dunas wellicht meer iets voor u. Deze camping is gelegen in de regio Costa Brava en beschikt over een kiezelstrand. Ook kunt u hier heerlijk een middagje gaan vissen, gaan surfen of snorkelen of eens een duik wagen. Laat u verbazen door de pracht van de onderwaterwereld om uw dag heerlijk af te sluiten met een barbecue!