Kamperen Spanje

Kamperen Spanje

Wanneer u er voor heeft gekozen om te gaan kamperen in Spanje, rest alleen de vraag wat voor camping u kiest en waar deze camping is gelegen. Kiest u voor een vakantie in het binnenland, of wilt u juist een vakantie aan de kust. Spanje biedt voor ieder wat wils! Zo kunt u aan de Costa Dorada en de Costa del Sol gaan genieten van een heerlijke zon, zee en strandvakantie. In deze regio’s zijn tal van campings te vinden, waar u heerlijk kunt kamperen. Deze campings bieden u niet alleen het strand, maar hebben tal van faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, zoals zwembaden, animatieteams voor de kinderen, verhuur van fietsen of eens een middagje zeilen. Het is allemaal mogelijk! U kunt wanneer u gaat kamperen in Spanje uw vakantie invullen naar eigen wens. Een dagje een bezoek brengen aan een stad of bezienswaardigheid, een afsluiter met een barbecue of een diner in een van de vele restaurants in de omgeving.


Kamperen Spanje

Tijdens het kamperen Spanje is er voor de jeugd ook voldoende te beleven in deze regio’s. Zo zijn er tal van omliggende plaatsen met uitgaansmogelijkheden, zodat ook zij zich niet hoeven te vervelen gedurende de vakantie. Wat is er nu beter dan ’s avonds heerlijk te gaan stappen om vervolgens bij te komen op het strand?!

Een leuke camping gelegen aan het strand is camping Tucan, in de Costa Brava. Deze camping is een levendige camping en ligt vlak bij Blanes en Lloret de Mar. De camping beschikt over een buitenzwembad, een zandstrand, een animatie team en een peuterbad. Ook kunt u hier gaan tafeltennissen, gaan tennissen, een mountainbike huren of naar de speelhal.


Kamperen Spanje

Verblijft u graag in de bossen, dan is camping Cala Llevado echt iets voor u. Deze camping is ook te vinden in de regio Costa Brava en is gelegen in de bossen. De camping beschikt over een buitenzwembad voor de benodigde verkoeling, er is een animatieteam, een speeltuin en een peuterbad. Het zandstrand is vanaf deze camping te voet bereikbaar, evenals de bossen. Zo kunt u een heerlijke wandeling gaan maken door de natuur, of eens gaan mountainbiken in de bossen. Kortom, er is voor ieder wat wils wanneer u gaat kamperen in Spanje!

Bekijk hier de campings